Guesthouse in the Bogogno Golf field

Guesthouse in the Bogogno Golf field

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Inside the area of the Bogogno golf, linked with the parking area a new wooden guesthouse of the energy class had to be placed.

 

The existing wood was chosen as a suitable place to host the guesthouse and the holes of the golf field were used as an idea to draw the greef roof.

 

The result was an uniteral view, mitigated by the presence of the existing wood and by a new panorama towards the country side.

Project 

Landscape for a new building and hanging roof

Landscape designer 

Patrizia Pozzi

Architectural designer and construction supervision 

Polis Engineering

Location

Bogogno, Novara

Year 

2008

Client

GolfmarcSrl
Company Lantero Srl

Area 

18.000 mq

Collaborations

Impresa Loggia srl: building works

Floricoltura del Lago Maggiore: greenery works

This site is registered on wpml.org as a development site.