Landscape for Eni Saipem, San Donato Milanese

Landscape for Eni Saipem, San Donato Milanese

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Eni Sapiem asks us to give back a new identity to the external spaces of the headquarters through the landscape project.

We thought to enhance the “human capital” of society. Men who work hard on construction sites putting their physical strength to the test.

The silhouettes of these workers cut out sheets of corten that are inserted as if to “crowd” the outdoor spaces through their presence.

Project 

Landscaping project for the improvement of the inner courtyard, roof garden, chancel, entrance and covered planters for the ENI Saipem business centre

Landscape designer 

Patrizia Pozzi

Location 

San Donato Milanese

Year

2013

Client

Savet S.r.l.

This site is registered on wpml.org as a development site.